Привърженик на Алтай с инициали Ф.Е. бе осъден на 15 години

...
Привърженик на Алтай с инициали Ф.Е. бе осъден на 15 години
Коментари Харесай

15 години затвор за хвърлена ракета по време на мач в Турция

Привърженик на Алтай с букви Ф.Е. бе наказан на 15 години затвор, поради това, че на 27 ноември 2022 е изстрелял сигнална ракета към последователи на Гьозтепе по време на дербито на Измир. Той даже е уцелил почитател на " Гьоз-Гьоз ", който е потърпевш тежко.

Ф.Е. получи11 години и 3 месеца за " съзнателно пострадване със сигнална ракета ", 2 години и 1 месец за " внасяне на неразрешени предмети на спортни събития " и 1 година и 8 месеца за нарушение на публичния ред.

Провинилият се последовател на Алтай изрази страдание за случилото се и съобщи, че не е имал желание да нарани никого, както и че страда поради нечиста съвест. Освен това, той е изискал да бъде освободен, откакто му е наложена присъдата.

За събитията от гореспоменатото дерби на Измир в съда са привикани 24 обвинени. Десет от тях са били оправдани, а 13 са осъдени с отнемане от независимост в интервали от сред 10 месеца и 2 години и 6 месеца.

Темата с изстарелването на сигнални ракети е изключително нашумяла и в България през последните седмици поради сходни ексцесии по време на дербито сред Левски и ЦСКА, което се изигра на 7 април.

Göztepe - Altay maçında kimsenin suçu günahı yokken deplasman tribününden çocuk ve kadınlarında olduğu aile tribününe işaret fişeği atan F.E.

MAHKEME TARAFINDAN 15 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI!
— 35 Numara (@35numaracom)  Отново престрелка с ракети сред почитателите на Левски и ЦСКА, пострада малко дете
Отново престрелка с ракети сред почитателите на Левски и ЦСКА, пострада малко дете

Неприятен инцидент
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР